Gangsted Advokatfirma

En løsning, som gjorde Gangsted's ydelser og værdier på hjemmesiden mere fremtrædende ved hjælp af en fotopakke.

01

Opgaven

Gangsted specialiserer sig også for bæredygtighed og mobilitetsløsninger. På hjemmesiden manglede der billeder, som afspejlede dette – derfor kom Gangsted til Markholt Web. Vi fik til opgave at finde billeder til hjemmesiden, som bedre visualiserede disse specialer.

Billederne skulle være i høj kvalitet, simple og strømlinet, have relevans i forhold til Gangsteds projekter og ekspertise samt have de korrekte brugslicenser.

Om Gangsted

Gangsted Advokatfirma, lokaliseret i København, tilbyder advokatydelser til ejendomsbranchen og til en række specialområder inden for erhvervsretten.

02

Fremgangsmåden

Den måde, vi bedst kunne få billeder til hjemmesiden, var ved at bruge billeddatabaser. Dette er f.eks. Shutterstock og Pixabay. Her fandt vi de billeder, som passede bedst til hjemmesiden generelle udtryk.

De billeder, vi fandt, samlede vi i en interaktiv og moderne PowerPoint, som har den samme visuelle identitet som Gangsteds. 

Denne powerpoint sendte vi, så bestyrelsen i Gangsted kunne gå over de billeder, de ville have på hjemmesiden.

Hvad er et billedprojekt?

Vi tilbyder både at tage billeder og videoer af en virksomhed, men vi laver også pakker, hvor vi søger internettet for billeder som har relevans for virksomheden. Her finder vi licenspriser og brugsrettigheder, så de frit kan bruges på din hjemmeside.

03

Resultatet

Resultatet blev en samling af 9 billeder, som alle passede til Gangsteds brand og identitet. Nogle billeder blev udvalgt, og derefter lagt på hjemmesiden. 

Gangsted var yderst tilfredse med præsentationen og billederne, som nu bliver brugt på bl.a. forsiden af hjemmesiden.

Kontaktinformation

click@markholtweb.dk

+45 29 82 46 15

Om os

Norasvej 20, 2920 Charlottenlund

CVR: 42911879​

Vælg det, du skal bruge

Hvad er dit budget