Sundhedklinik v. Jette Højlund

En hjemmeside og online identitet, som giver kunder en strømlinet og god oplevelse.

01

Opgaven

Jette Højlund kom til os med opgaven at lave en online identitet, som gav hendes kunder en sikker, strømlinet og behagelig oplevelse på hjemmesiden, ligesom de får i klinikkens sundhedsbehandlinger. 

Der skulle altså laves en farvepalette, skrifttyper, logo, billeder med mere, og alt dette skulle samles på hjemmesiden.

Til sidst skulle der være et bookinglink, så kunder kan booke tid.

Om Jette Højlunds sundhedsklinik

Sundhedsklinikken tilbyder bl.a. services inden for akupunktur, zonebehandling og massage. 

Disse ydelser bliver både tilbudt til virksomheder og privatpersoner.

Sundhedsklinikken ligger i Bevtoft.

02

Fremgangsmåden

At fastlægge identiteten var det første, der skulle gøres. Dette gjorde vi med online møder, hvor vi gik over farver og skrifttyper, som hun syntes om. Herefter skabte vi et logo. Da vi blev enige om farverne, startede udviklingen af hjemmesiden.

Hjemmesiden skulle indeholde en forside, om-os-side, kontaktside og ydelsesside. Med disse undersider kunne der sikres de bedste resultater.

Til sidst skulle der laves SEO, så de blev fundet på Google. Hvis man f.eks. søger på “Massage i Bevtoft”, dykker hjemmesiden op.

Hvilken løsning fik de?

Jette Højlund fik løsningen med et en komplet online identitet, som hun har klare designskabeloner for hjemmesiden og andet. Logoet blev også udviklet. 

Denne løsning kan også bruges til visitkort, tryk, tøj, redskaber osv.

03

Resultatet

Kragh & Berglund var yderst tilfredse med hjemmesiden, som hver måned får tusinde af besøgende og vi har modtaget ros fra andre arkitektvirksomheder. 

Der bliver løbende tilføjet indhold, bl.a. af de projekter, som blive færdiggjorte. Med vedligeholdelsen sikrer de også, at alt er i samme stil – og det er den stil, som definerer Kragh & Berglund.

Forside

Farvepalette

Logo

Projektside

Kontaktinformation

click@markholtweb.dk

+45 29 82 46 15

Om os

Norasvej 20, 2920 Charlottenlund

CVR: 42911879​

Vælg det, du skal bruge

Hvad er dit budget