Kragh & Berglund

En komplet webløsning, som satte Kragh & Berglund på kortet som et prominent landskabsarkitektfirma.

01

Opgaven

Kragh & Berglund’s projekter er moderne, grønne og simple. Præcis dette, skulle hjemmeside afspejle. Vi fik til opgave at lave en hjemmeside, som fungerer som Kragh & Berglund’s projektportefølje og kontaktflade – både for nye og gamle kunder.

Simplicitet, modernitet og det visuelle, var det, der skulle være det gennemtrædende på hjemmesiden. Efterfølgende laver vi SEO og vedligeholdelse, som sikrer, at Kragh & Berglund forbliver på toppen rent web-mæssigt.

Om Kragh & Berglund

Kragh&Berglund er en arkitekttegnestue, som arbejder i krydsfeltet mellem arkitektur, landskab og urbane miljøer.

Tegnestuen blev grundlagt i København af Hans Kragh og Jonas Berglund i 2003, og er siden blevet udvidet med kontorer i Beijing og Stockholm.

02

Fremgangsmåden

Designfasen var den første del af processen. Her lavede vi sketches til Kragh & Berglund, som efterfølgende blev rettet og godkendt. 

Herefter begyndte vi udviklingen af hjemmesiden, hvor Kragh & Berglund altid var inde over, hvad de kunne lide, så hjemmesiden blev efter deres ønsker.

Til sidst blev undersider og projekterne godkendt, og vi fik lært Kragh & Berglund op i, hvordan man brugte systemet. Efterfølgende har vi lavet vedligeholdelse og SEO, som gør, at hjemmesiden altid er online og fungerer perfekt. 

Hvilken løsning fik de?

Kragh & Berglund fik den komplette webløsning, hvor vi skabte deres online identitet med skrifttyper, farver, billeder og designskabeloner.

Efterfølgende får de SEO-ydelser af vores ekspert, som sikrer dem en plads på Google og andre søgemaskiner.

03

Resultatet

Kragh & Berglund var yderst tilfredse med hjemmesiden, som hver måned får tusinde af besøgende og vi har modtaget ros fra andre arkitektvirksomheder. 

Der bliver løbende tilføjet indhold, bl.a. af de projekter, som blive færdiggjorte. Med vedligeholdelsen sikrer de også, at alt er i samme stil – og det er den stil, som definerer Kragh & Berglund.

Forside

Individuelt projekt

Projekter

Personer

Kontaktinformation

click@markholtweb.dk

+45 29 82 46 15

Om os

Norasvej 20, 2920 Charlottenlund

CVR: 42911879​

Vælg det, du skal bruge

Hvad er dit budget